Tid og køkken Tid – forberedelse 5 min (med færdig coleslaw)Tid – tilberedning 10 minTid – total 10 minType – hurtig mellemmåltid,- lettere hovedret hvis suppleres med tilbehør såsom kogte majs, baked beans, bulgursalat el lignKøkken – amerikansk inspireretAntal personer 4, her beregnet efter pakke med 6 pitabrød Ingredienser 2 pakker Grøn Spelt- og Tofukugler… Læs mere Pita m. Spelt-Tofukugler m. Tomat x Oliven
Vegtar- og veganske opskrifter
Spaghetti m. Spelt-Tofukugler m. Tomat x Oliven
En familieklassiker i sund og hurtig udgaveTid – forberedelse 15 minTid – tilberedning 15 minTid – total 30 minType – hovedretKøkken – italiensk inspireretAntal personer 4 Ingredienser 2 pakker Grøn Spelt- & Tofukugler Tomat/Oliven500 g spaghettiTomatsovs:2 løg2 hvidløgsfed1 bdt frisk timian1 spsk olie2 tsk rød balsamico glace1 tsk sukker2 spsk tomatpure2 ds hakket tomatsalt og… Læs mere Spaghetti m. Spelt-Tofukugler m. Tomat x Oliven
Taco-inspireret wrap m. Spelt-Tofukugler m. Tomat x Oliven
Tid og køkken Tid – forberedelse 15 min at lave guacamole og stegte løgTid – tilberedning 10 minTid – total 20-30 min det kommer an på hvor mange du kan lave samtidigt i ovnType – lettere hovedretKøkken – tex mex-inspireretAntal personer – 4, beregn 2-3 wraps per voksen; her er beregnet 6 wraps i alt.… Læs mere Taco-inspireret wrap m. Spelt-Tofukugler m. Tomat x Oliven
Salatbowl m. Spelt-Tofukugler m. Tomat x Oliven
Tid – forberedelse 15 min. Tid – tilberedning 15 min. Tid – total 30 min.Type – Let salat som hovedmåltidKøkken – middelhavs-inspireretAntal personer: 4 Ingredienser 1-2 pakker Grøn Spelt- og Tofukugler Tomat/Oliven2 hjertesalat / eller 1 romainesalat1 pose, ca 75 g rucola salat1 bakke eller ca 300 g små tomater, gerne blandet form og farve200… Læs mere Salatbowl m. Spelt-Tofukugler m. Tomat x Oliven
Tapas m. Spelt-Tofukugler m. Tomat x Oliven
Tid og køkken Tid – forberedelse 0 minTid – tilberedning 5-10 minTid – total 5-10 minType – appetizer eller mellemmåltid,Køkken – MiddelhavsinspireretAntal personer – beregn 2 kugler til hver person, hvis du serverer lidt forskellige tapas Ingredienser Grøn Spelt- og Tofukugler Tomat/OlivenOlie til at stege i Fremgangsmåde 1. Varm en pande godt op, og kom… Læs mere Tapas m. Spelt-Tofukugler m. Tomat x Oliven
Vegetarisk spaghetti bolognese
Den italienske klassiker Spaghetti Bolognese er altid populær – nem at forberede og med ingredienser man ofte har på lager. Her får du opskriften på en vegetarisk spaghetti bolognese med soja granulat som proteinkilde. Og du kan ændre på eller tilsætte andre krydderier alt efter lyst og temperament 🙂 —Ingredienser: 500 g soja granulat3 dl… Læs mere Vegetarisk spaghetti bolognese
Seitan Kebab med tomatsalat, citron-ricotta, fladbrød og koriander
Lækkert grønt måltid med kebab-krydret seitan Hvem sætter ikke pris på en god kebab? Denne opskrift, som er inspireret af middelhavskøkkenet, er en vegetarisk version hvor det grønne fyld er opgraderet til lækre råvarer som ricotta, oliven, citron og friske krydderurter, i stedet for det traditionelle icebergsalat, agurk- og tomatskiver og cremefraiche-dressing. Kødet har vi… Læs mere Seitan Kebab med tomatsalat, citron-ricotta, fladbrød og koriander
Seitan Taco med avocadomos, koriander, sprøde tacos, creme fraiche og spidskål
Seitan Taco med avocadomos, koriander, sprøde tacos, creme fraiche og spidskål Til 4 personer 400 g Edgy Veggie Seitan Taco, 2 pk. 2 rødløg 2 fed hvidløg 1 rød chili Oregano, frisk 1-2 spsk. vegetabilsk olie 2 lime (saft) 2 avocado 8-12 taco skaller 1 dl creme fraiche 20 g koriander ½ spidskål 1 spsk.… Læs mere Seitan Taco med avocadomos, koriander, sprøde tacos, creme fraiche og spidskål
Seitan med teriyaki, gulerødder, sesamfrø, rød chili, forårsløg og risnudler
Seitan med teriyaki, gulerødder, sesamfrø, rød chili, forårsløg og risnudler Til 4 personer 250 g risnudler, koges efter pakkens anvisning4 forårsløg400 g gulerødder2 snackpeber2 fed hvidløg2 spsk. vegetabilsk olie200-400 g neutral seitan2 spsk. soja1 dl østerssauce1 dl vand2 spsk. sesamfrø2 lime, skåret i både1-2 røde chilier Kog risnudlerne efter pakkens anvisning. Vandet hældes fra og… Læs mere Seitan med teriyaki, gulerødder, sesamfrø, rød chili, forårsløg og risnudler
Vegansk Scrambled Egg
Prøv denne enkle opskrift på vegansk røræg. Den er rigtig god både til morgenmad, brunch, frokost, eller hvornår du har lyst. Der er vel altid plads til en mad med scrambled egg! — Ingredienser: 500 g soja granulat 3,5 dl vand 1 tsk Kala Namak* (sort salt) 1/2 tsk gurkemeje 1/2 tsk hvidløgspulver 1/2 tsk… Læs mere Vegansk Scrambled Egg