Vegansk Scrambled Egg

vegansk røræg

Prøv denne enkle opskrift på vegansk røræg. Den er rigtig god både til morgenmad, brunch, frokost, eller hvornår du har lyst. Der er vel altid plads til en mad med scrambled egg!

Ingredienser:
500 g soja granulat
3,5 dl vand
1 tsk Kala Namak* (sort salt)
1/2 tsk gurkemeje
1/2 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk spidskommen
Salt & peber
200 g champignoner
1 peberfrugt
75 g spinat
4 skiver ristet brød
Olie
Evt. purløg
*(giver den “æggede” smag)

Sådan gør du:
Kom soja granulat i en gryde med 3,5 dl vand. Lad det simre i 25 minutter, imens grøntsagerne forberedes (husk at røre rundt i gryden med jævne mellemrum).

Skær peberfrugt og champignon i mindre tern, og steg dem på en pande med lidt olie. Kom også spinaten på panden.

Tilføj Kala Namak til soja granulat og rør godt rundt. Nu lægges soja granulat over på panden med grøntsagerne. Tilsæt de resterende krydderier og smag til med salt og peber.

Server “vegansk scrambled egg” på ristet brød. Top evt. med et drys purløg.