Seitan Kebab med tomatsalat, citron-ricotta, fladbrød og koriander

Edgy Veggie plantebaseret kebab serveret i wrap

Lækkert grønt måltid med kebab-krydret seitan

Hvem sætter ikke pris på en god kebab? Denne opskrift, som er inspireret af middelhavskøkkenet, er en vegetarisk version hvor det grønne fyld er opgraderet til lækre råvarer som ricotta, oliven, citron og friske krydderurter, i stedet for det traditionelle icebergsalat, agurk- og tomatskiver og cremefraiche-dressing. Kødet har vi skiftet ud med lækre, kebab-krydret pulled seitan som har en god tekstur og højt indhold af proteiner.

Opskrift

Til 4 personer

Tilberedningstid: 30 min.

200 g ricottaost
1 citron, usprøjtet
salt
sort peber
1-2 rødløg, ca. 50 g
200 g små tomater, røde og gule
20 sorte oliven uden sten
¼ potte koriander, 20 g
400 g Edgy Veggie Seitan Kebab, 2 pk.
2 spsk. vegetabilsk olie
4 fladbrød/hvedetortilla, ca. 20 i diameter

Sådan gør du:

1. Vask citronen godt, riv skallen på den fine side af rivejernet og pres saften sammen med skallen.

2. Rør citronskal og saft sammen med ricottaost. Smag til med salt og peber.

3. Skyl løgene, halver dem og snit dem meget fint.

4. Halver tomaterne og vend dem sammen med oliven og grofthakket koriander.

5. Rist Seitan Kebab af på en varm pande i olie i ca. 3-4 minutter indtil gylden og sprødt. Smag til med salt og peber.

6. Lun fladbrødene på en brødrister eller i ovnen.

7. Smør ricottacremen på fladbrødene og fordel Seitan Kebab og tomatsalaten på de 4 brød. Rul dem sammen og server.