Spaghetti m. Spelt-Tofukugler m. Tomat x Oliven

Tofu og Spelt med Tomat og Oliven - spaghetti step 3
Lady og vagabonden spaghetti med spelt/tofukugler tomat+oliven og parmesan.

En familieklassiker i sund og hurtig udgave
Tid – forberedelse 15 min
Tid – tilberedning 15 min
Tid – total 30 min
Type – hovedret
Køkken – italiensk inspireret
Antal personer 4

Tofu og Spelt med Tomat og Oliven - spaghetti step 1

Ingredienser

2 pakker Grøn Spelt- & Tofukugler Tomat/Oliven
500 g spaghetti
Tomatsovs:
2 løg
2 hvidløgsfed
1 bdt frisk timian
1 spsk olie
2 tsk rød balsamico glace
1 tsk sukker
2 spsk tomatpure
2 ds hakket tomat
salt og peber
Til servering:
Parmesan at rive, rucola og tomater eller anden enkel salat

Tofu og Spelt med Tomat og Oliven - spaghetti step 1

Fremgangsmåde

1. Sæt en stor gryde vand med låg over til at koge. Kog pastaen efter anvisningen når vandet koger.
2. Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak også timian.
3. Sæt en stor og en lille stegepande på komfuret. Den store på høj varme og den lille på middel varme.
4. Kom tofukuglerne på den lille tørre pande og varm dem mens du tilbereder saucen.
5. Kom olie på den store pande og steg løg, hvidløg og timian gyldent. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater og balsamico glaze, vend rundt og skru lidt ned for varmen. Lad det simre ca 10 min, smag til med salt, sukker og peber.
6. Server spaghetti med tomatsovs og tofukugler og riv parmesan over. Kom gerne lidt friskkværnet sort peber over til sidst og evt. en enkel salat ved siden af med balsamico glaze dryppet over.