Pita m. Spelt-Tofukugler m. Tomat x Oliven

Tofu og Spelt med Tomat og Oliven - pitabrød step 3
Hurtige pita med sprødstegte tofukugler og kål, coleslaw og bbq-sauce, toppet med friske urter.

Tid og køkken

Tid – forberedelse 5 min (med færdig coleslaw)
Tid – tilberedning 10 min
Tid – total 10 min
Type – hurtig mellemmåltid,- lettere hovedret hvis suppleres med tilbehør såsom kogte majs, baked beans, bulgursalat el lign
Køkken – amerikansk inspireret
Antal personer 4, her beregnet efter pakke med 6 pitabrød

Tofu og Spelt med Tomat og Oliven - pitabrød step 1

Ingredienser

2 pakker Grøn Spelt- og Tofukugler Tomat/Oliven
1 bdt = 8 blade palmekål eller lignende mængde grønkål
1 spsk olie + lidt havsalt
1 pakke pitabrød
Færdig coleslaw, fx convenience der bare skal vendes rundt med dressing
Din foretrukne bbq-sauce
Ristede løg
1 bdt forårsløg
1 potte persille

Tofu og Spelt med Tomat og Oliven - pitabrød step 2

Fremgangsmåde

1. Vask forårsløg og persille, dup tørt og hak det fint. Bland det sammen i en skål.
2. Vask kålbladene og skær i strimler.
3. Varm en pande godt op, tilsæt olie og svits derefter kålen hurtigt med lidt salt i 2-4 min. Det tofukuglerne i to og kom dem på panden og steg videre 4-5 minutter. Tag panden af varmen.
4. Anret coleslaw, bbq sauce og ristede løg i små skåle.
5. Skær toppen af pitabrødene og varm dem i en brødrister.
6. Åbn pitabrødene og kom et par skeer coleslaw i bunden, kom derefter lidt kål og tofukugler i. Top med bbq-sauce, ristede løg og persille/forårsløg blandingen.