Seitan Taco med avocadomos, koriander, sprøde tacos, creme fraiche og spidskål

Edgy Veggie Pulled Seitan Taco anrettet i tacoskaller med avocadomos og spidskål
Taco-krydret Edgy Veggie Pulled Seitan anrettet i taco-skaller

Seitan Taco med avocadomos, koriander, sprøde tacos, creme fraiche og spidskål

Til 4 personer

400 g Edgy Veggie Seitan Taco, 2 pk.
2 rødløg
2 fed hvidløg
1 rød chili
Oregano, frisk
1-2 spsk. vegetabilsk olie
2 lime (saft)
2 avocado
8-12 taco skaller
1 dl creme fraiche
20 g koriander
½ spidskål
1 spsk. eddike
Salt og peber

1. Snit rødløg, hvidløg, oregano og chili fint.
2. Brun Seitan Taco, oregano og hvidløg af på en pande i
1-2 spsk. olie ved middelvarme i 3-4 minutter. Smag til med limesaft, salt og peber.
3. Tag kødet ud af avocadoerne og mos det med en gaffel. Smag til med limesaft, salt og peber.
4. Snit kålen og korianderen fint, vend det med eddike og smag til med salt og peber.
5. Anret taco skallen med lidt kål i bunden, derefter avocado, Seitan Taco mix og creme fraiche.

Tip: kan fint serveres med ris og stærk chilisauce.