Sandwich med middelhavsfrikadelle og kål

Tid og køkken

Vegansk frikadellesandwich med utraditionelt fyld i form af varm lynstegt kål, mayonnaise og syltet agurk.
Tid – forberedelse 15 min
Tid – tilberedning 15 min
Tid – i alt ca 30 min
Type – frokost, let hovedret
Køkken – Skandinavisk
Antal personer – 4

Ingredienser

1-2 pakker Edgy Veggie veganske Middelhavsfrikadeller
4 lækre baguettes
vegansk mayo
syltede agurker
300 g kål (rød-, grøn-, palmekål eller en blanding af hvad du har)
200 g spinat
2 fed hvidløg
1 løg + 2 spsk olie, salt og peber
eventuelt worchester eller bbq sauce

Fremgangsmåde

1. Vask kål og spinat, snit kål fint og hak løg og hvidløg.
2. Rist brødet i ovnen eller brødristeren. Kom frikadellerne på en stegepande ved middelvarme for at blive varme og få en let sprød overflade.
3. Varm en stor stegepande op, kom lidt olie i. Sauter løg og hvidløg let og tilsæt derefter kål og spinat. Fortsæt med at røre i ca. 5 minutter, indtil løget er blevet lidt blødt og kålen og spinaten er krympet lidt og er blevet lidt varme. Krydr med salt og peber, stil til side.
4. Smør brødet med mayo, tilsæt lidt syltede agurker og lynstegt kål. Halver et par middelhavsfrikadeller og kom i hver baguette. Smag til med salt og peber. Dryp lidt worchester eller bbq sauce over middelhavsfrikadellerne og server.

Få mere inspiration, klik her: