Sandwich med grillede tomater, hummus og vegansk gyros

Tid & køkken

Enkel sandwich med plantebaseret gyros, hummus som smørepålæg og ekstra luksus med rød pesto.
Tid – forberedelse 10 min
Tid – tilberedning 40 min
Tid – i alt ca 1 time
Type – let frokostret, snack
Køkken – vegansk, middelhavsinspireret
Antal personer – 4

Ingredienser

1-2 pakker vegansk Gyros
4 sandwichboller
400 g små og mellemstore tomater
4 spsk olivenolie
4 spsk eddike
Salt, peber
1 spsk sirup/sukker
2 spsk oregano
1 tsk timian
1 bøtte hummus
1 bøtte rød pesto
Blandet grøn salat

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader.
2. Skær tomater i små stykker, kom dem i en bradepande. Tilsæt olie, eddike, salt, peber, sirup/sukker, oregano og timian. Bag dem i ovnen i 30-45 min.
3. Rist imens sandwichbollerne. Varm gyros på en pande tilsat lidt olie. Steg til de er gyldne og sprøde.
4. Vask salat.
5. Smør brødet med hummus og rød pesto. Tilsæt gyros og salat. Top med de bagte tomater.