Skønne BBQ-veggieburgers propfyldt med proteiner fra både Edgy Veggie og bønner. Spis dem med melonsalat og du har et herligt måltid.
—
Ingredienser:
BBQ-bøfferne:
500 g soja granulat
2 spsk sukker
1 løg
2 spsk balsamico eddike
1 ds sort bønner, drænede
1 stk. sennep
1 æg
1 dl mel
1 tsk. flydende røgaroma
Salt & peber
BBQ glaze
Melonsalat:
½ galiamelon
½ honningmelon
½ cantaloupemelon
1 pakke halloumi
1 lille bundt mynte
1 spsk sumak
1 limefrugt – skal og saft
Ekstra jomfruolivenolie
—
Fremgangsmåde:
BBQ-bøfferne:
Hak løget fint og steg det til det bliver blødt. Strø sukker på, tilsæt balsamico og lad det koge sammen.
Mos bønnerne, tilsat æg, sennep, røgaroma og mel. Tilsæt derefter de karamelliserede løg og til sidst Edgy Veggie. Bland det hele godt og krydr med salt og peber. Tilsæt evt. en smule vand hvis ”farsen” virker meget hård. Formes til bøffes som inden grillning pensles med BBQ glaze.
Melonsalat:
Skær halloumien i passende stykker og steg dem i olivenolien til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af. Skær melonerne i mundrette stykker og bland med finthakket mynte, revet limeskal og limesaft. Bland salaten sammen med halloumi og sumak.