Vietnamesisk Bánh-Mi baguette

Prøv en nem Vietnamesisk Bánh-Mi baguette med marineret soja granulat og fyldt med grøntsager, agurker og frisk koriander.

Ingredienser:
500 g soja granulat
3 dl varm grøntsagsbouillon

Marinade:
2 spsk lys sojasauce
2 spsk flydende honning
2 spsk tomatpuré
2 tsk hakket hvidløg
2 tsk hakket ingefær

Øvrigt fyld:
Grøntsager, gerne marinerede
Agurk i tynde skiver
Mayonnaise
Frisk koriander

Baguetter

Fremgangsmåde:
Hæld soja granulat op i en skål og hæld den varme grøntsagsbouillon over og lad det stå til væsken er absorberet.

Bland alle ingredienserne til marinaden. Hæld marinaden over det udblødte soja granulat. Lad det stå i ca. 20 min. Forvarm ovnen til 200°C og sæt bidderne ind i ca. 15 min.

Flæk baguetterne og smør dem med mayonnaise. Fyld brødet med grøntsager, gerne marinerede, tyndtskårede agurker og frisk koriander.