Superlækre protein-cookies

Superlækre protein-cookies med soja granulat som ekstra proteinkilde. Skønne når trangen til noget sødt og lækkert melder sig.

Ca. 20 stk.

Ingredienser:
2½ dl havregryn
2½ dl soja granulat
1 tsk natron
¼ tsk salt
5 spsk mandelsmør (kan erstattes med peanutbutter)
1 tsk vaniljesukker (¼ tsk koncentreret vaniljepulver)
1 æg
¾ dl rørsukker
¾ dl hakket chokolade

Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 175 °C.

Rør havregryn og soja granulat sammen. Opdel i to dele, og blend den ene del til mel i en foodprocessor. Rør derefter den blendede del sammen med den del, som ikke er blendet. Tilsæt bagepulver og salt.

I en ny skål røres mandelsmør og sukker sammen. Tilsæt æg og vanilje. Rør det grundigt sammen. Tilsæt forsigtigt de tørre ingredienser til smørblandingen. Til sidst røres chokoladestykkerne i.

Form dejen til små boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk dem flade – de kan ligge ret tæt, da de ikke flyder så meget ud under bagning.

Bag kagerne i 8-10 minutter indtil de er gyldne.