Græske Veggie Bøffer

Sprødristede græske veggie bøffer med røde linser og fetaost. Server dem med ristede kartofler, grøntsager og en god dressing.

Ingredienser:
500 g soja granulat
3 dl bouillon
1,5 dl røde linser
1,5 dl rasp
1 finthakket løg
1 fed hvidløg
1 spsk kanel
1 spsk løgpulver
1 pakke fetaost
salt & peber

Fremgangsmåde:
Kog linserne efter anvisningen forpakningen. Gerne tilsat lidt bouillon.

Hæld soja granulat i en skål og hæld den varme bouillon over og lad det trække til væsken er absorberet.

Når linserne er færdigkogte blandes de medsoja granulat og rasp. Tilsæt løg, presset hvidløg og krydderierne, og til sidst fetaosten. Smag blandingen til med salt og peber.

Lad det hvile i ca. 10 min. inden det formes til bøffer som steges i smør (eller et vegansk alternativ) på middelhøj varme og indtil de har fået en god stegeskorpe på begge sider. Man opnår det bedste resultat hvis man ikke laver bøfferne for tykke.