Fyldte squash med sprødt drys

Skønne fyldte squash toppet med knasende sprøde “oste”snacks – en nem opskrift, der også er vegansk 💚 .


Ingredienser:

2 mellemstore squash
150 g champignon
2 dl hakkede tomater
1 dl majs eller ærter
1 dl kogte linser
1 stor håndfuld spinat
3 spsk gærflager
1 tsk herbs de provence
1 spsk olivenolie
Salt og peber


Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 175°C. Skær squash over på midten og halvér dem, så du nu har otte stykker. Udhul dem med en teske og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Hæld lidt olivenolie, salt og peber ovenpå.
Skær champignon ud i små tern og steg dem på en pande eller i en gryde. Tilføj herefter hakkede tomater, majs, linser, spinat, gærflager og herbs de provence. Rør godt rundt og smag til med salt og peber.
Kom fyldet i squashbådene og kom dem i ovnen. Bag dem i 25 minutter.