Bag en glutenfri og proteinrig chokoladekage med lækre orange stykker. Smager skønt med is og frugt eller hvad du bedst kan li’.
—
Ingredienser:
2,5 dl kogte hvide bønner
3 æg
1,25 dl sukker
3 top spiseskefulde kakaopulver
50 g mørk chokolade
½ vaniljestang eller tilsvarende vaniljepulver
1 dl frysetørrede orangestykker
1 tsk bagepulver
En knivspids salt
—
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 175 °C.
Hæld alle ingredienserne i en blender undtagen chokoladen og blend til dejen er glat og fri fra klumper.
Smør en brødform og hæld dejen i. Hak chokoladen og spred stykkerne ud over overfladen. Brug en teske til at presse nogle af stykkerne ned i dejen.
Bag kagen i ca. 45 minutter og stil den til afkøling før du tager den ud af formen.
Server kagen med hvad du bedst kan lide f.eks. is, flødeskum, creme fraiche, frisk frugt.
Kagen holder sig frisk og lækker i et par dage, hvis du opbevarer den i køleskabet. Velbekomme!