Trøfler og raw-kugler med frysetørret frugt

Skønne trøfler og raw-kugler med frugtpulver 🎄


Kokos- og citrontrøfler med blåbær- eller hindbærpulver

Ingredienser:
200 g hvid chokolade
½ dl piskefløde
Finrevet skal af 1 økologisk citron
1 dl kokosmel
Til pynt: 8-10 spsk frysetørret blåbær- eller hindbær. Knus frugten til pulver i en morter eller minihakker.

Sådan gør du:
Knæk chokoladen i mindre stykker og smelt den forsigtigt. Tilsæt piskefløde og revet citronskal. Lad det smelte sammen ved svag varme. Træk gryden af varmen, og tilsæt kokosmel. Hæld massen i en skål eller form. Lad det stivne, indtil det kan rulles. Tril til kugler og rul dem i frysetørret hindbær- eller blåbærpulver.

Raw lakridskugler med appelsinpulver

Ingredienser:
2 dl mandel
1½ dl rosiner
3 spsk agavesirup
1 spsk kokosolie
2 spsk lakridspulver
Til pynt: 8-10 spsk frysetørret appelsinpulver (hindbær er også god her). Knus frugten til pulver i en morter eller minihakker.

Sådan gør du:
Findel mandlerne i en blender eller foodprocessor. Miks indtil de er finhakkede. Tilsæt resten af ingredienserne undtagen appelsinpulver, og miks indtil du får en fast masse. Tril til kugler, ca. 20 stk.
Hæld hindbærpulveret på en tallerken og rul kuglerne i det. Opbevares i køleskab eller fryses.

Raw ingefærkugler med hindbærpulver

Ingredienser:
2 dl mandler
1½ dl rosiner
3 spsk agavesirup
1 spsk kokosolie
3 tsk kanel
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt nellike
½ knivspids salt
Til pynt: 8-10 spsk frysetørret hindbær (eller anden frugt). Knus frugten til pulver i en morter eller minihakker.

Sådan gør du:
Findel mandlerne i en blender eller foodprocessor. Miks indtil mandlerne er finhakkede. Tilsæt resten af ingredienserne undtagen hindbærpulveret, og miks indtil du får en fast masse. Tril til kugler, ca. 20 stk. Hæld hindbærpulveret på en tallerken og rul kuglerne i det. Opbevares i køleskal eller fryses.