Paprikagryde med seitan

Lav en herlig paprikagryde med seitan – det er supernemt og smager bare skønt. Ønsker du en vegansk ret – udskifter du bare fløden ud med et plantebaseret alternativ.

3-4 personer

Ingredienser:

400 g Edgy Veggie Seitan
2 løg
5 fed hvidløg
200 g champignon
½ mellemstor squash
1 rød peberfrugt
250 ml fløde eller plantebaseret alternativ
2 spsk tomatpure
2 spsk paprika
2 tsk grøntsagsbouillon
1 dl vand
Olie til stegning
Ris
Frisk hakket persille

Sådan gør du:

Start med at koge den ønskede mængde ris.
Snit nu løgene fint. Steg dem på en pande med lidt olie i ca. to min.
Skær herefter seitan, peberfrugt, squash og champignon i mindre stykker og tilføj det til panden.
Knus hvidløgene og steg dem på panden i ca. fem minutter.
Hæld pandens indhold over i en større gryde og tilføj tomatpure, paprika og fløde og rør godt rundt.
Tilføj derefter grøntsagsbouillon og vand og lad det simre i 5-10 minutter.
Server evt med frisk persille.