Karrygryde med Edgy Veggie

Prøv en hurtig lavet vegetarisk karrygryde med Edgy Veggie hvedeflager.


Ingredienser:
1 lille aubergine
1 løg
1 fed hvidløg
1 ds sorte bønner (ca. 400 g)
1 spsk karry
1 spsk garam masala
2 knsp cayennepeber
2 ds hele flåede tomater
500 g soja granulat
½ dl ristede mandler
rapsolie
salt, sort peber

Sådan gør du:
Hak løg og hvidløg fint. Skær auberginen i tern på ca. 1 cm. Skyl bønnerne og lad dem dryppe af.

Steg krydderier, løg og hvidløg i olien. Tilsæt auberginestykkerne og lad dem stege med til de er gyldne. Tilsæt tomater, 3 dl vand og 1 pose Edgy Veggie.
Lad det simre i 15 minutter.

Tilsæt bønnerne og lad det simre i yderligere 5 minutter. Krydr med salt og sort peber.

Pynt karryretten med mandler – og server med et godt brød.