Lav en skøn, varmende Edgy Veggie Curry. Du kan enten bruge en hjemmelavet karrypasta – eller købe en færdiglavet og dermed spare tid.
—
Ingredienser:
1 pose Edgy Veggie Big Bites
3 dl varm grøntsagsbouillon
Grøntsager, du ønsker i karryretten f.eks. søde kartofler, broccoli, bønner, blomkål, løg.
1 ds kokosmælk
Puré til karrypastaen:
2 spsk løg
2 fed hvidløg
6-7 cm ingefær
Hjemmelavet karrypasta:
2 tsk madolie
1 lille løg, fint skivet
5 hele sorte peberkorn
2 stk nelliker
1 stk hel sort kardemommekapsel
2 kanelstænger
½ tsk spidskommen
1 spsk stødt koriander
½ tsk gurkemeje
½ tsk chili pulver
Salt
—
Sådan gør du:
Overhæld Edgy Veggie med 3 dl grøntsagsbouillon og lad det stå i ca. 10 minutter.
Imens kan du lave puré til den hjemmelavede karrypasta, samt karrypasta (eller alternativt købe en færdiglavet):
Puré til karrypastaen: Blend løg, hvidløg og ingefær med lidt vand til en puré.
Karrypasta: Varm olien i en gryde. Tilsæt de skivede løg. Når løget begynder at tage farve, tilsættes de hele krydderier og purén. Lad det simre ved lav temperatur i ca. 3-4 minutter, indtil blandingen begynder at blive tyk. Når olien begynder at skille fra og komme op på overfladen af blandingen, er karryblandingen færdig og du har en lækker karrypasta, der kan gemmes og bruges i flere opskrifter.
Svits grøntsagerne. Hæld kokosmælken i.
Tilsæt den mængde karrypasta du ønsker. Til sidst tilsættes Edgy Veggie – og du har en vidunderlig karryret. Server med ris.