Fyldte peberfrugter

Prøv denne lækre opskrift på fyldte peberfrugter. En skøn ret med masser af proteiner og vitaminer – naturligvis udelukkende baseret på planter .

Ingredienser:
500 g soja granulat
3 dl vand + ½ grøntsagsbouillon-terning
250 g ris
4 peberfrugter
2 gulerødder
1 dl ærter
3 spsk tomatpuré
1 dåse kidneybønner
75 g spinat
1 spsk paprika
1 spsk spidskommen

Fremgangmåde:
Skær peberfrugterne over på langs, fjern kerner og lameller og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter på 200 °C.
Imens peberfrugterne er i ovnen koges risene som anvist på pakken, og soja granulat udblødes i 3 dl varmt vand blandet med ½ grøntsagsbouillon-terning.
Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Efter de 15 minutter tages peberfrugterne ud af ovnen. Tilsæt udblødt soja granulat gulerødder, bønner, ærter, tomatpuré, spinat, paprika og spidskommen til gryden med de kogte ris. Rør godt rundt. Kom fyldet i peberfrugterne og kom dem i ovnen i 5 minutter. Peberfrugterne tages ud og serveres. Kom evt. lidt chilisauce eller ketchup på toppen.

Hvis der er mere fyld tilovers kan det spises ved siden af peberfrugterne, eller gemmes i køleskabet i ca. 2 dage.