Her får du vores lækre opskrift på fyldte pastaskaller – et skønt og farverigt måltid fyldt med proteiner og vitaminer. Nemt at lave – og naturligvis helt vegetarisk. Velbekomme
—
Ingredienser:
500 g soja granulat
1 peberfrugt
1 dåse majs
250 g tomatsauce
25 store pastaskaller
2 spsk gærflager
2 spsk basilikum
2 spsk paprika
1 spsk hvidløgspulver
1 spsk chilipulver
Salt & peber
Gærflager
Frisk basilikum
—
Fremgangsmåde:
Kog pastaskallerne al dente. Lad dem ligge i koldt vand, indtil de er klar til at blive fyldt.
Hæld 3 dl kogende vand i en gryde med soja granulat. Rør rundt og lad det stå i 5 minutter imens peberfrugten skæres i små tern. Kom krydderierne i gryden med soja granulat og rør rundt. Tilføj peberfrugt og majs og rør rundt igen.
Kom et par klatter tomatsauce i et ildfast fad og spred det ud. Kom nu fyldet i pastaskallerne (ca 1-2 spsk per pastaskal) og læg dem i fadet. Hæld lidt mere tomatsauce oven på pastaskallerne og bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.
Top med gærflager og frisk basilikum og server.