Lækre choko-hindbær energibars lavet på gode, skønne råvarer.
Ca. 8 bars.
—
Ingredienser:
10 dadler uden kerner
1 dl havregryn
1 dl solsikkekerner (eller evt. mandler)
1 dl kokosmel
1 spsk raw kakao (alm. kakaopulver kan også bruges)
½ dl puffet quinoa
1½ spsk kold kaffe (kan evt. erstattes med anden væske)
1 spsk frysetørret hindbær
—
Sådan gør du:
Hæld alle ingredienser på nær puffet quinoa og frysetørrede hindbær i en blender og mix til en ensartet masse.
Tilsæt puffet quinoa og frysetørret hindbær og rør det sammen. Undgå at blende så quinoaen og hindbærrene ikke bliver helt knust.
Tryk massen jævnt ud i en form beklædt med bagepapir. Sæt den i fryseren i ca. 30-60 min. så det sætter. Skær ud i bars af passende størrelse.