Raw mango- og passionsfrugtkage

Fantastisk skøn vegansk, raw mango- og passionsfrugtkage – du kan servere til enhver festlig anledning.


Ingredienser:

Bund:
24 stk udstenede dadler
3 dl solsikkekerner
2 dl quinoa / kikærtemel
1 dl kokosmel
6 spsk raw kakaopulver
2 spsk vand

Mousse:
4 dl optøet mangofrugt
2 dl passionsfrugtpuré
4 dl cashewnødder (opblødt i mindst 4 timer)
3 dl kokosfløde
4 spsk kokosolie
4 spsk agavesirup
Gurkemeje (kun for farvens skyld!)

Sådan gør du:

Bund:
Hæld alle ingredienserne i en fødevareprocessor eller blender – og kør indtil du får en jævn og formbar konsistens. Tryk massen ud på en 18-24 cm springform (18-24 cm) beklædt med bagepapir og sæt formen i fryseren, mens du forbereder moussen.

Mousse:
Læg cashewnødderne i blød, gerne natten før, men mindst 4 timer før de skal blendes. Skyl nødderne grundigt og lad dem dryppe af.
Mix nu alle ingredienserne i en fødevareprocessor eller blender, indtil du får en glat og jævn mousse. Smag til og tilsæt mere sødt eller surt, hvis du ønsker det.
Tilsæt lidt gurkemeje, hvis du vil have en let gulligfarvet mousse. Det kan selvfølge undlades.
Tag formen ud af fryseren og fyld moussen ovenpå bunden. Jævn moussen forsigtigt – og sæt i formen i fryseren igen. Lad i den stå ca. 4-6 timer før servering. Nyd den skønne kage.