Salatbåde med ristede kikærter & tahindressing

Send inspiration videre til kollega eller del i dit netværk, mange tak :)

Her får du opskriften på en herlig og nem vegetarisk sommerret, der oser af sol og sommer.

Ingredienser:
500 g soja granulat
3 dl varmt vand + 1/2 grøntsagsbouillonterning
2 tsk røget paprika
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
2 tsk basilikum

Ristede kikærter:
1 dåse kikærter
1 tsk paprika
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
1 tsk olie

Øvrige ingredienser:
2 hjertesalathoveder
10 cherrytomater
1 peberfrugt
1 dåse majs
2 dl ærter
1/2 agurk

Tahindressing:
1 spsk tahin
1 tsk citronsaft
1 tsk sirup
1/4 tsk cayennepeber
Vand

Fremgangsmåde:
Dræn væsken fra kikærterne og bland dem med 1 tsk paprika, 1/2 tsk salt, 1/4 tsk peber og 1 tsk olie i en skål. Fordel kikærterne på en bageplade og rist dem i ovnen i ca. 35 min ved 175°C. Ryst pladen halvvejs igennem for at kikærterne ikke brænder på.
Mens kikærterne er i ovnen udblødes Edgy Veggie i 3 dl varm grøntsagsbouillon. Tilsæt 2 tsk røget paprika, 1 tsk løgpulver, 1 tsk hvidløgspulver og 2 tsk basilikum til den udblødte Edgy Veggie og rør godt rundt. Skær tomater, agurk og peberfrugt i små tern og læg dem i små skåle
Læg også kikærterne, majs og ærter i skåle. Tahin dressing: Bland tahin, citronsaft, sirup og cayennepeber i en lille skål og tilsæt vand indtil dressingen får den ønskede konsistens.
Knæk et salatblad af og fyld det med Edgy Veggie, ristede kikærter og grøntsager. Top med tahindressing.

Send inspiration videre til kollega eller del i dit netværk, mange tak :)