Salatbåde med ristede kikærter & tahindressing

Her får du opskriften på en herlig og nem vegetarisk sommerret, der oser af sol og sommer.

Ingredienser:
500 g soja granulat
3 dl varmt vand + 1/2 grøntsagsbouillonterning
2 tsk røget paprika
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
2 tsk basilikum

Ristede kikærter:
1 dåse kikærter
1 tsk paprika
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
1 tsk olie

Øvrige ingredienser:
2 hjertesalathoveder
10 cherrytomater
1 peberfrugt
1 dåse majs
2 dl ærter
1/2 agurk

Tahindressing:
1 spsk tahin
1 tsk citronsaft
1 tsk sirup
1/4 tsk cayennepeber
Vand

Fremgangsmåde:
Dræn væsken fra kikærterne og bland dem med 1 tsk paprika, 1/2 tsk salt, 1/4 tsk peber og 1 tsk olie i en skål. Fordel kikærterne på en bageplade og rist dem i ovnen i ca. 35 min ved 175°C. Ryst pladen halvvejs igennem for at kikærterne ikke brænder på.
Mens kikærterne er i ovnen udblødes Edgy Veggie i 3 dl varm grøntsagsbouillon. Tilsæt 2 tsk røget paprika, 1 tsk løgpulver, 1 tsk hvidløgspulver og 2 tsk basilikum til den udblødte Edgy Veggie og rør godt rundt. Skær tomater, agurk og peberfrugt i små tern og læg dem i små skåle
Læg også kikærterne, majs og ærter i skåle. Tahin dressing: Bland tahin, citronsaft, sirup og cayennepeber i en lille skål og tilsæt vand indtil dressingen får den ønskede konsistens.
Knæk et salatblad af og fyld det med Edgy Veggie, ristede kikærter og grøntsager. Top med tahindressing.