![Tofu og Bulgur med Mango og Karry - snack step 3](https://edgyveggie.dk/wp-content/uploads/2022/09/BulgurTofu-MangoKarry-snack-3-1024x731.jpg)
Tid og køkken
Tid – forberedelse 5 min
Tid – tilberedning 5 min
Tid – total 10 min
Type – appetizer
Køkken – asiatisk inspireret
Antal personer 1
![Tofu og Bulgur med Mango og Karry - snack step 1](https://edgyveggie.dk/wp-content/uploads/2022/09/BulgurTofu-MangoKarry-snack-1-1024x731.jpg)
Ingredienser
1 pakke Bulgur- og Tofukugler Mango/Karry
1 spsk olie
Chili-mayo
2 forårsløg
Chiliflager
Koriander
Evt. 1-2 avocado
![Tofu og Bulgur med Mango og Karry - snack step 2](https://edgyveggie.dk/wp-content/uploads/2022/09/BulgurTofu-MangoKarry-snack-2-1024x731.jpg)
Fremgangsmåde
1. Sæt 3-4 kugler på en pind. Varm en pande godt op. Kom olie på og rist derefter kuglerne gyldne og sprøde i ca. 5-7 min.
2. Vask forårløgene og skær dem fint. Hak koriander.
3. Anret spydene ved at dryppe lidt chili-mayo over, drys med forårsløg, koriander og chiliflager. Læg dem evt. oven på striber af avocado-skiver for en mere fyldig servering som tilmed er meget dekorativ.