Quinoa-choko grød

Her til morgen havde jeg lyst til en mere luksuriøs morgenmad end den sædvanlige havregrød eller bolle med pålæg. Jeg bestemte mig for at teste quinoa flakes i en grød, og for at give den en ekstra tand brugte jeg økologisk raw cacao powder men almindelig kakaopulver (usødet selvfølgelig) kan naturligvis også bruges. Som I kan se på billedet toppede jeg quinoagrøden med banan, græskarkerner, lidt frysetørret frugt og jordnøddesmør. Næste gang vil jeg prøve vores daddelsmør med kanel til grøden.

Det blev en rigtig dejlig start på dagen! Quinoaflager er lidt mildere end havregryn og grøden bliver lidt mere cremet. Ren luksus fra morgenstunden🌞!


Ingredienser:
1 dl quinoa flakes
2 dl vand/plantemælk/alm mælk
2 tsk raw cacao powder
1 tsk vaniljesukker
1 knsp salt

Til servering:
Bananskiver
Frysetørrede bær
Peanutbutter eller anden nøddesmør

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne i en kasserolle. Kog grøden i 3 min. under omrøring.
Hæld grøden i en skål og top med hvad det som du har lyst til.