Pizza med hvidløgsdressing

Pizza er altid populært og en dejlig spise. Her får du en vegansk version med soja granulat som ekstra proteinkilde. Spis den nybagt eller brug den dagen derpå til madpakken .

2 portioner

Ingredienser:
Pizza:
400 g færdiglavet pizzadej (eller hjemmelavet)
500 g soja granulat + 3 dl kogende vand
½ grøntsagsbouillonterning
1 tsk paprika
1 tsk timian
1 tsk oregano
Tomatsauce
1 rødløg
½ peberfrugt
½ squash
½ aubergine
6 champignoner 

Hvidløgsdressing:
2 spsk vegansk mayonnaise
1/4 tsk hvidløgspulver eller ét fed hvidløg
1/4 tsk timian
1/4 tsk oregano

Fremgangsmåde:
Opblød soja granulat i 3 dl kogende vand sammen med ½ grøntsagsbouillonterning, 1 tsk paprika, 1 tsk timian og 1 tsk oregano.

Imens forberedes grøntsagerne.  Skær grøntsagerne ud i den ønskede størrelse. Rul pizzadejen ud på et stykke bagepapir. Smør den ønskede mængde tomatsovs på dejen. Kom grønsagerne på efterfulgt af soja granulat. Top med lidt mere tomatsovs.

Bages i en forvarmet ovn i ca 15 minutter ved 220°C (afhænger af ovntype). Rør ingredienserne til  hvidløgsdressingen sammen i en skål i mens. Tag pizzaen ud af ovnen og top med hvidløgsdressing.