Dejlig japansk ramen suppe fyldt med årstidens grøntsager og naturligvis Edgy Veggies planteproteiner. Nem at tilberede og skøn at holde sig varm på en kølig dag.
—
Ingredienser:
500 g soja granulat
3 dl kogende vand
Hvidkål (1/4 hoved hakket fint)
1 løg (hakket fint)
2 gulerødder (skrællet og skåret i tynde skiver)
7 dl vand
1 grøntsagsbouillonterning
2 pakker ramen nudler (opblødes i kogende vand)
1 tsk riseddike
2 tsk sukker
1 spsk + 1 tsk rød karry pasta (undlad den ekstra tsk karry pasta for en mildere suppe)
1 spsk olie
Topping: Koriander og sesamfrø
—
Fremgangsmåde:
Kom olie, gulerødder og løg i en wok. Steg i 10 minutter.Tilføj derefter hvidkålen, rød karrypasta, sukker, vand og eddike. Lad det simre i 20 minutter.
Imens tilføjes 3 dl kogende vand og 1/2 grøntsagsbouillonterning til en gryde med Edgy veggie. Lad det opbløde i 20 minutter.
Tilføj Edgy veggie, kogte ramen nudler, 1/2 grøntagsbouillonterningen til wokken og lade det simre i endnu 5 minutter.
Server og top med koriander og sesamfrø.