Edgy Veggie ramen suppe med kål

Dejlig japansk ramen suppe fyldt med årstidens grøntsager og naturligvis Edgy Veggies planteproteiner. Nem at tilberede og skøn at holde sig varm på en kølig dag.

Ingredienser:
500 g soja granulat
3 dl kogende vand
Hvidkål (1/4 hoved hakket fint)
1 løg (hakket fint)
2 gulerødder (skrællet og skåret i tynde skiver)
7 dl vand
1 grøntsagsbouillonterning
2 pakker ramen nudler (opblødes i kogende vand)
1 tsk riseddike
2 tsk sukker
1 spsk + 1 tsk rød karry pasta (undlad den ekstra tsk karry pasta for en mildere suppe)
1 spsk olie
Topping: Koriander og sesamfrø

Fremgangsmåde:
Kom olie, gulerødder og løg i en wok. Steg i 10 minutter.Tilføj derefter hvidkålen, rød karrypasta, sukker, vand og eddike. Lad det simre i 20 minutter.
Imens tilføjes 3 dl kogende vand og 1/2 grøntsagsbouillonterning til en gryde med Edgy veggie. Lad det opbløde i 20 minutter.
Tilføj Edgy veggie, kogte ramen nudler, 1/2 grøntagsbouillonterningen til wokken og lade det simre i endnu 5 minutter.

Server og top med koriander og sesamfrø.