Edgy Veggie “tunsalat”

Prøv vores opskrift på fiskefri “tunsalat”. Lækker vegansk ret som er let at lave og skøn til frokost, eller som et let aftensmåltid.

Ingredienser:
500 g soja granulat
6 spsk majs
1/2 rødløg – finthakket
2 dl neutral soja yoghurt
4 spsk kapers
2 spsk solsikkekerner
2 spsk sød sennep
1 tsk citronsaft
1 tsk sukker (valgfrit)
Salt og peber
Server med:
Rugbrød
Revet gulerødder
Spinat

Fremgangsmåde:
Kom soja granulat i en gryde med 3 dl vand og lad det simre i ca. 15 min. Dræn vandet fra og kom soja granulat i en skål og lad den afkøle.

Tilsæt yoghurt, sennep, sukker, majs, kapers og solsikkekerner. Rør det godt sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Kom rugbrødet på brødristeren. Kom tunsalat på brødet. Server eventuelt med spinat og gulerødder.