
Tid og køkken
Tid – forberedelse: minimum 5 timer i fryseren, derefter optøning. derefter 1 time.
Tid – tilberedning: 20 min
Tid – total: 1 timme 20 min (+ frys og optøning)
Type – hovedret
Køkken – amerikansk
Antal personer 4

Ingredienser
NB: Denne ret bliver bedst hvis der anvendes tofu som har været frosset. Sørg derfor for at have haft tofuen i fryseren i min. 5 timer og dernæst optøet i køleskabet, inden du går i gang med denne ret
2 pk tofu
0,5 dl dijonsennep
0,75 dl lage fra syltede drueagurker
0,5 dl chilisauce, cholula, tabasco eller tilsvarende
2 spsk æblecidereddike
2 dl hvedemel
0,5 dl groft majsmel
1 spsk maizena
2 tsk tørret chili
1,5 tsk cayenne
2 tsk tørret løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
0,5 tsk bagepulver
0,5 tsk salt
Olie til stegning
4 burgerboller + burger dressing, salat, løg, tomat, syltede drueagurker og evt. andet tilbehør

Fremgangsmåde
1. Hæld væske fra tofu og kom den i en bøtte med låg. Sæt i fryseren minimum 5 timer.
2. Optø tofuen, pres så meget væske fra som muligt. Dup den tør. Skær tofuen ud, så du har i alt 8 stykker.
3. Kom alle de våde ingredienser i en skål og mix. Kom alle de tørre ingredienser i en anden skål og mix.
4. Lav nu et tofu-stykke ad gangen. Vend først i den tørre blanding, derefter den våde, gentag processen og slut at med at dyppe i den tørre blanding.
5. Varm en pande op på middelvarme, kom godt med olie i panden så det dækker bunden. Steg tofu-stykkerne ca. 5 min på hver side.
6. Servér i letristede burgerboller med alt dit yndlingstilbehør!
