Tid og køkken
Tid – forberedelse 10
Tid – tilberedning 15
Tid – total 25 min
Type – frokost eller morgenmad
Køkken – engelsk-asian fusion
Antal personer – 4
Ingredienser
2 pk tofu
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
150 g spinat
2 spsk rapsolie
1 tsk tørret timian
1 tsk sød paprika
1 tsk sellerisalt
3 spsk vand
Peber
Fremgangsmåde
1. Hæld og pres væske fra tofu og dup dem tørre. Smuldr og riv dem i mundrette stykker med dine fingre.
2. Pil og hak løgene fint. Skyl og tør spinaten.
3. Kom de tørre krydderier bortset fra selleri salt og peber i et glas med 3 spsk vand.
4. Varm en stegepande op, kom olie i og steg tofuen gylden på den ene side i ca. 4 min. Krydr med salt og peber. Vend stykkerne og kom derefter løg, hvidløg og spinat i panden. Steg ca. 5 min.
5. Hæld krydderi-vandet i panden og lad steg videre indtil vandet er fordampet.
6. Servér straks med ristet rugbrød til.