![](https://edgyveggie.dk/wp-content/uploads/2023/02/falafel-med-koriander-lime-dressing-step_4-1024x732.jpg)
Tid og køkken:
Tid – forberedelse 5 min
Tid – tilberedning 15 min
Tid – total 20 min
Type – snack, appetizer eller mellemmåltid
Køkken – mellemøsten-mexicansk fusion
Antal personer: 2-3
![](https://edgyveggie.dk/wp-content/uploads/2023/02/falafel-med-koriander-lime-dressing-step_1-1024x732.jpg)
Ingredienser
1 pakke falafel
0,5 spsk olie
Flagesalt
Sød paprika
2,5 dl græsk yoghurt
2 tsk taco-krydderi
1 hvidløgsfed
1/2 bdt koriander
Saften fra 1 lime
Salt og peber
![](https://edgyveggie.dk/wp-content/uploads/2023/02/falafel-med-koriander-lime-dressing-step_2-1024x732.jpg)
Fremgangsmåde
1. tænd ovnen på 200˚C. Halvér falaflerne. Tryk dem flade med hånden og læg dem på en bageplade med bagepapir. Dryp en lille smule olie henover, drys med salt og paprika. Sæt dem i ovnen og bag dem ca. 15 min. til de er helt sprøde.
2. Pil og riv/pres hvidløg. Hak koriander fint. Vend det med limesaft, yoghurt og taco-krydderi. Smag til med salt og peber.
Servér de sprøde falafler med dippen!
![](https://edgyveggie.dk/wp-content/uploads/2023/02/falafel-med-koriander-lime-dressing-step_3-1024x728.jpg)