Kokos- & jordbærtoppe

Lækre søde toppe med kokos og jordbær, som er supernemme at lave.

12 stk.

Ingredienser:
175 g frosne jordbær
100 g dadler
50 g + 15 g kokosrasp
50 g valnødder
20 g frysetørrede jordbærstykker
35 g glutenfri havregryn
50 g chokolade

Sådan gør du:
Hæld kogende vand over jordbærrene og lad det stå i 10 minutter. Hæld vandet fra jordbærrene og kom dem i en foodprocessor. Tilføj de resterende ingredienser, (undtagen chokoladen og 15 g kokosrasp) til foodprocessoren. Puls til en næsten ensformig masse opnås.

Hæld massen i en stor skål og tilføj de resterende 15 g kokosrasp og rør godt rundt. Form massen til 12 små toppe. Smelt chokoladen og fordel den ud over toppene. Drys med frysetørrede jordbærstykker og kokosrasp.

Opbevar toppene i fryseren eller i køleskabet.