Vegansk hotdog m. peberfrugt-chili spread

Tid og køkken

En deluxe hotdog med meget flere smagsnuancer end blot en pølse med ketchup.
Tid – forberedelse 15 min
Tid – tilberedning 15 min
Tid – i alt 30 min
Type – snack
Køkken – vegansk
Antal personer – 4

Ingredienser

4 pølsebrød
4 veganske pølser + lidt olie til at stege
1 glas peberfrugt & chili spread
1-2 bananskalotteløg
Karse, oregano, purløg hvad end du har og kan lide
Lidt salat, fx rucola eller spæde salater
Ketchup
vegansk aioli hvidløgsmayo

Fremgangsmåde

1. Varm pølsebrødene i ovnen eller brødristeren.
2. Skyl krydderurter og pluk dem eller hak dem. Pil løget og skær det i fine ringe. Skyl salaten salat.
3. Varm en stegepande op, når den er helt varm, tilsæt olie på panden og steg pølserne gyldne og varme.
4. Smør pølsebrødene med et godt lag peberfrugt & chili spread. Kom salaten på og så en pølse i. Fordel lidt mere peberfrugt og chili spread på pølsen, derefter ketchup/vegansk aioli, krydderurter og løg.