Tid og køkken
Noterne af sennep og agavesirup passer perfekt til den varme bitre salat og valnødder og den søde friske pære. En lækker sandwich!
Tid – forberedelse 5-8 min
Tid – tilberedning 10-15 min
Tid – i alt 15-25 min
Type – let frokost, eller snack
Køkken – vegansk
Antal personer – 4
Ingredienser
4 skiver lækkert surdejsbrød
1 glas sennep & agavesirup spread
1 radicchio salat (evt. 2 hvis små)
+ lidt olie, salt og peber
2 friske pærer
200 g valnødder
Fremgangsmåde
1. Skyl radicchio salaten og del den i 4 lige store dele (eller evt. 8).
2. Rist brødskiver på en varm, tør pande, til de har fået lidt farve på begge sider. Tag dem af panden og sæt til side.
3. Kom lidt olie på panden og steg radicchio salaten mør og gylden. Sæt til side.
4. Hak valnødderne groft. Fjern kernehuset fra pærerne og skær dem i tynde skiver.
5. Anretning: Smør de ristede brødskiver med senneps- og agavesirup-cremen på bunden. Læg derefter skiver af pære, grillet radicchio på og top med valnødder. Pynt evt. med friske krydderurter