Grillet toast med sennep-agave spread

En klassisk toast med smeltet ost og lækker salat. Her i en vegetarisk/vegansk udgave. Server den sprød og varm!
Tid – forberedelse 5 min
Tid – tilberedning 15-25 min
Tid – i alt 20-30 min
Skriv – lad frokost, eller snack
Køkken – vegetarisk eller vegansk
Antal personer – 4

Ingredienser

8 skiver lækkert toastbrød
1 glas sennep & agavesirup spread
4-8 skiver ost (brug evt. vegansk ost)
8 cornichoner
Frisee salat eller anden sprød, grøn salat
1-2 grønne peberfrugter
1 lille skalotteløg
1 håndfuld semi-dried tomater

Fremgangsmåde

1. Fordel sennep & agavesirup spread på alle brødskiver. læg en skive ost på hver og klap sammen.
2. Grill toasten i et toaster/sandwichgrill eller på en bageplade i ovnen.
3. I mens vaskes og skylles salat og peberfrugt. Skær i mindre stykker. Vask forårsløg og skalotteløg og skær dem i ringe. Vend det hele sammen med en håndfuld semi-dried tomater.
4. Server toast’en med salat og cornichoner.