Sandwich med grønkål, æble, svampe og papaya-karry spread

Tid og køkken

Lækker vegetarisk, åben sandwich med masser af fylde, smag og knas.
Tid – forberedelse 15 min
Tid – tilberedning 15 min
Tid – i alt 30 min
Skriv – let frokost, eller snack
Køkken – vegansk
Antal personer 4

Ingredienser

4 skiver lækkert surdejsbrød
1 glas papaya & karry spread
50-100 g grønkål eller palmekål
+ lidt olie og salt og peber
1 frisk syrlig æble
600 g svampe
Lidt olie til stegning
Salt og peber
Engelsk sauce/Worcestersauce
100 g ristede hasselnødder

Fremgangsmåde

1. Skyl og vask grønkålen grundigt. Hak det i groft. Massér kålen med lidt olie, salt og peber, indtil den bløder lidt op. Sæt til side.
2. Rens svampene og skær dem i skiver. Steg dem ved høj varme på en stor stegepande med lidt olie, salt og peber. Når de begynder at tage ret god farve og det næsten er færdigt, hælder du lidt Worcestersauce over og lader svampene absorbere væsken.
3. Hak de ristede hasselnødder groft og skær æblet i tynde skiver.
4. Læg en god skive brød på en tallerken og smør et tykt lag papaya-karry spread på og fordel så en god håndfuld kålsalat ovenpå. Kom nogle tynde skiver æble over, og så en god portion af de stegte svampe. Top med hasselnødder.