Glaserede gulerødder med papaya-karry spread

Tid og køkken

Lækkert og nemt tilbehør eller snack til drinken.
Tid – forberedelse 5 min
Tid – tilberedning 15 min
Tid – i alt 20-30 min
Type – tilbehør
Køkken – vegansk
Antal personer – 4

Ingredienser

350-500 g små fine gulerødder (eller store skåret i mindre stave)
1 spsk koldpresset rapsolie
1 spsk æbleeddike
1 spsk sirup
Salt og peber
1 bundt frisk timian
1 glas papaya & karry spread

Fremgangsmåde

1. Vask og skræl evt. gulerodsrødderne evt. Hvis de er store, skær dem et par gange på langs.
2. Varm en stegepande op. Tilsæt olie og gulerødder. Sauter dem til de begynder at blive lidt møre, tilsæt eddike på panden og steg videre indtil det næsten er fordampet. Efter et par minutter tilsættes sirup. Smag til med salt og peber og skru ned for varmen. De er færdige når de har fået en lille smule farve, er møre men faste og har lidt bid. Tag panden af ​​varmen.
3. I det fad du skal servere gulerødderne på fordeles papaya-karry cremen i et tykt lag på bunden. Anret de glaserede gulerødder på cremen. Pynt med plukket frisk timian.