Sandwich med grillede grøntsager og peberfrugt-chili spread

Tid og køkken

Meget velsmagende åben sandwich, næsten som en pizzasandwich!
Tid – forberedelse 15 min
Tid – tilberedning 30 min
Tid – i alt 45 min
Type – morgenmad, mellemmåltid
Køkken – vegetarisk (eller evt. skift osten til et vegansk alternativ som fx Greek White)
Antal personer – 4

Ingredienser

4 store skiver lækkert surdejsbrød
1 glas peberfrugt & chili spread
½ squash
½ aubergine
2 løg
3 peberfrugter
3 spsk olie
1-2 tsk tørret oregano, timian, rosmarin efter smag + salt og peber
1 tsk chiliflager
1 tsk røget paprika
4 salatblade
1 blok fetaost
1 gryde frisk timian

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Vask og forbered aubergine squash, aubergine, peber og løg – skær alle grøntsagerne så tyndt og fint du kan.
3. Dæk en bradepande med bagepapir. Fordel alle grøntsagerne over hele bradepanden, dryp med olie, krydr med salt, peber, lidt timian, oregano, chiliflager og røget paprika. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 20 minutter indtil de har taget farve. Vend dem evt. undervejs.
4. Skyl salaten og pluk den evt. i mindre stykker.
5. Grill eller rist brødet. Kom et godt lag peberfrugt & chili spread på brødet. Dernæst salat og så en god omgang bagte grøntsager. Smuldr med feta eller anden ost. Krydr en ekstra gang med salt og peber og pynt med lidt frisk timian.