Nemt og lækkert til det grønne måltid

Edgy Veggie Pulled Seitan Kebab og Edgy Veggie Pulled Seitan Souvlaki er spændende og lækkert nyt til det grønne middagsbord med masser af bid, smag og proteiner.

Edgy Veggie Pulled Seitan Kebab og Edgy Veggie Pulled Seitan Souvlaki er, som navnet antyder, lavet på seitan, som er et plantebaseret alternativ til kød fremstillet af hvedeprotein. De er dermed også et kærkomment alternativ på den ”grønne” tallerken til de mange sojabaserede produkter, der kan fylde meget i den vegetariske og veganske kost.

Helt naturlig og rig på protein

De nye Edgy Veggie’r er selvfølgelig fremstillet af naturlige ingredienser og er helt uden tilsætningsstoffer, og så har de et højt proteinindhold på ca. 25 g pr. 100 g, som er højere end andre plantebaserede produkter i samme kategori. Det høje proteinindhold er med til at give en god mæthed.

 
Edgy Veggie Pulled Seitan Souvlaki er let og lækker plantebaseret mad rig på protein.

Nemt og lækker mad i en fart

Edgy Veggie Pulled Seitan Kebab er tynde, lækre kebabkrydrede strimler af seitan som er fantastiske i fx pitabrød og wraps. Edgy Veggie Pulled Seitan Souvlaki er tynde stykker af seitan i skøn græskinspireret marinade. Souvlaki kan serveres i bedste græske stil med ovnbagte kartoffelbåde, en god græsk salat og tzatiki til, men er også lækker i et pitabrød eller i en wok-ret med masser af sprøde grøntsager.

Pulled Seitan Kebab og Pulled Seitan Souvlaki er nemt og hurtigt at tilberede. De skal blot steges 4-5 min på en pande i lidt olie, så er de klar til at være en del af lækkert grønt måltid. 

Edgy Veggie Pulled Seitan fås i 2 lækre varianter: Kebab og Souvlaki. Find dem i køledisken fra midten af maj i udvalgte Føtex- og Bilka-butikker over hele landet.

Kontakt Edgy Foods på tlf. 45 82 82 22 eller klik her for nærmeste forhandler. 

Hvad er seitan?

  • Seitan (udtales say-tahn) er et fremragende alternativ til kød og kaldes også hvedekød, da det både ligner kød og har en tekstur, som ligger meget tæt op ad kød.
  • Seitan fremstilles ved at man vasker stivelsen ud af hvedemel hvorefter man har det rene hvedeprotein tilbage. Når hvedeproteinet koges får man et produkt som både ligner og i tekstur minder rigtig meget om kød.
  • Seitan har i årevis været en basisingrediens i det asiatiske og vegetariske køkken.
  • Seitan udmærker sig ved at være et af de få kødalternativer som er fuldstændig fri for soja, og så har det et højt indhold af protein.
  • Da seitan er fremstillet af hvede har det i sin oprindelige form en helt neutral smag og er således helt uden bitre smagsnoter, som kan optræde i soja- og ærtebasede køderstatningsprodukter.

.