Middelhavsfrikadeller mandler pesto bagte kartofler grøntsager

Frikadeller med mandler og pesto, bagte kartofler og kogte grøntsager.
Beskrivelse: Enkel og hurtig aftensmad med krydrede frikadeller og pesto-crusted kartofler og kogte grøntsager ved siden af.
Tid – forberedelse: 10 min
Tid – forberedelse: 40 min
Tid – 1 time i alt
Type – hovedret,
Køkken – vegansk, middelhavsinspireret
Antal personer 4

Ingredienser –
2 pakker veganske frikadeller
800 g kartofler (gerne kogte)
1 kop pesto (gerne persille)
150 g mandler
1 broccoli
200 g gulerødder (lidt margarine, salt og peber)

Fremgangsmåde –
1. Kog kartoflerne, hvis de ikke er forkogte.
2. Tænd ovnen på 180 grader. Læg kartoflerne på en bradepande, vend med pesto og grofthakkede mandler. Smag til med salt og peber. Bages i ovnen ca. 40 min.
3. vask og rens broccolien. skræl gulerødder. skær broccoli og gulerødder i mundrette stykker. Kog dem i saltet vand til de er møre. cirka 10 minutter efter vandet koger, hvor meget bud du vil have. test dig selv. smag til med lidt olie eller margarine, salt og peber.
4. læg til sidst dine frikadeller på panden, til de er lune indeni og sprøde udenpå.
5. server kartofler med frikadeller og kogte grøntsager. Pynt med nogle friske krydderurter, hvis du har dem.