Spicy søde kartoffel-fritter med papaya-karry dip

Tid og køkken

Disse krydrede fritter af søde kartofler passer perfekt til den velsmagende karrydip!
Tid – forberedelse 15 min
Tid – tilberedning 30 min
Tid – i alt 45 min
Type – snack eller tilbehør
Køkken – vegansk
Antal personer – 4

Ingredienser

4 store søde kartofler
Olie til at stege i
3 tsk tørret knust chili
1 spsk røget paprika
1 spsk sød paprika
2 tsk cayennepeber
2 tsk hvidløgspulver
+ fint salt
1 glas papaya & karry spread

Fremgangsmåde

1. Tænd for frituregryden eller ovnen, hvis du foretrækker at tilberede fritterne på den måde. Tilbereder du dem i ovnen, kan du vende dem i lidt olie og drysse dem med lidt af krydderiblandingen, inden du bager dem og derefter drysse med lidt mere inden servering.
2. Vask de søde kartofler. Skær dem i tynde lange stave.
3. Tilbered dem som ønsket. Hvis du frituresteger, skal du sørge for, at olien er tilpas varm, så de ikke bliver brændte eller slatne. Fritterne er også meget velsmagende i ovnen, men bliver ikke lige så sprøde. Drys dem med fint salt, når de er klar.
4. Bland alle de tørre krydderier for at lave krydderiblandingen, drys den over fritterne.
5. Server fritterne med papaya & karry dip.