Biksemad med vegansk gyros

Tid og køkken

Anderledes biksemad med veganske gyros, friske krydderurter. hummus og chilisauce.
Tid – forberedelse 10 min
Tid – forberedelse 15 min
Tid – i alt 25 min (+ kogning af kartofler)
Type – hovedret
Køkken – vegetarisk eller vegansk, middelhavsinspireret
Antal personer – 4

Ingredienser

2 pakker veganske Gyros
1 kg kogte, pillede kartofler (kog dem gerne dagen før)
2 løg
+ 3 spsk olivenolie
1 tsk estragon
1 bundt persille
1 bøtte hummus
Chilisauce
Råkostsalat

Fremgangsmåde

1. Skær de kogte pillede kartofler i små, mundrette stykker.
2. Pil og hak løgene.
3. Hak krydderurterne.
4. Opvarm en pande, tilsæt olie og kom løg i. Steg til de er gyldne. Tilsæt kartofler og vegansk gyros og steg ved middelvarme til de er gyldne og sprøde.
5. Tag panden af varmen og kom nogle friske krydderurter i retten og vend rundt.
6. Server med hummus, chilisauce og frisk råkostsalat ved siden af.

Få mere inspiration, klik her: