Haricot verts med sennep-agave spread

Tid og køkken

Serveres som tilbehør til en hovedret eller som snack til drinken
Tid – forberedelse 5 min
Tid – forberedelse 15-25 min
Tid – i alt 20-30 min
Type – snack eller tilbehør
Køkken – vegansk
Antal personer – 4

Ingredienser

600-800 g haricot verts (gerne friske, men frosne er også fint)
(hvis frosne: + 2 spsk olie, 2 fed hvidløg, salt og peber)
1 glas sennep & agavesirup pålæg
eventuelt friske krydderurter, fx oregano eller estragon

Fremgangsmåde

1. Nip bunden og toppen af ​​dine bønner, hvis de er friske. Kog dem i letsaltet vand til de er møre (ca. 20 min).
2. Er bønnerne frosne, tø dem op ved at hælde kogende vand over dem. Varm derefter en pande op, tilsæt olie, bønnerne, lidt presset hvidløg, salt og peber, og steg til de har fået lidt farve og ser sprøde ud.
3. Hvis bønnerne er friske, store, tykke og mere faste i det, server da sennep og agave spread til som dip direkte fra glasset!
4. Er bønnerne mindre, lidt mere knækkede og møre; kom spread’en på en tallerken, læg bønnerne ovenpå og drys med flagesalt. Drys evt med friske krydderurter.